Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Nieuwe Aston Martin Vantage deelt plaagstootjes uit

1 november 2017 - Aston Martin maakt zich op voor de onthulling van de nieuwe Vantage. Eind deze maand is het waarschijnlijk zover, maar daaraan vooraf gaat natuurlijk eerst nog een uitgebreide teasercampagne. Hier de eerste plaagstootjes.

Aston Martin is voornemens in rap tempo de bezem door haar modellengamma te halen. De DB11 als vervanger van de DB9 (en Virage) was daarvan het startsein. De dakloze DB11 Volante werd pas onthuld en de Britten zijn ook alvast begonnen met het uitzwaaien van de Vanquish, terwijl diens opvolger reeds uitvoerig wordt getest in alle uithoeken van de wereld. En de Vantage, de meest populaire Aston van allemaal? Die gaat zeer waarschijnlijk vanaf de LA Autoshow later deze maand z'n volgende generatie in.

Trendvolger
Met spyshots als deze en een knappe Photoshop-rendering als deze kent de nieuwe Vantage eigenlijk niet bijster veel verassingen meer. Niettemin brengen deze teasers toch nog enkele ontluikende details aan het licht. Zicht op een 'brandende' bilpartij kregen we immers nog niet eerder, en wat blijkt: ook Aston Martin doet mee aan de heersende trend van doorlopende achterlichtunits dan wel remlichten. Oogt nu al gaaf, niet?!

Meer designvariatie
Een ander dingetje dat we hebben opgevangen uit de wandelgangen, is dat Aston Martin de kritieken omtrent haar conservatieve, '13-in-dozijn'-design heeft gehoord. Het belooft daarop voortaan meer variatie aan te brengen bij haar modellen. Echt overtuigd daarvan zijn we nog niet op basis van wat we nu hebben gezien van de DB11, nieuwe Vantage en aanstormende Vanquish, maar wie weet trekken de Britten nog iets uit hun bolhoeden. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.