Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Serieus?! Pagani start nu al restauratieprogramma

30 oktober 2017 - Het is nauwelijks voor te stellen dat er ergens een afgetakelde Pagani Zonda rondrijdt die schreeuwt om opnieuw in de verf gezet te worden. Dit gevoed door de wetenschap dat Horacio Pagani de bijnaam 'Mister Perfect' draagt en iedere schroef zowat hoogstpersoonlijk drie keer over controleert voor 'ie wordt aangedraaid. Hoe dan ook, toch heeft Pagani een begin gemaakt aan haar eigen restauratieprogramma voor haar nog lang niet oude eerstgeborene.

Helemaal ontleed wordt je Zonda. Neen, wat dat moet kosten, is onbekend. Een goedkope aangelegenheid zal het in elk geval allerminst zijn, want wie zijn Zonda overlevert aan het zogeheten Pagani Rinascimento-programma kan erop rekenen dat elk onderdeel zal worden geïnspecteerd, gekuist, hersteld of vervangen. Aan het eind van het proces heb je weer een nagelnieuw exemplaar. Bewijsmateriaal krijg je in de vorm van een attest plus een (foto)boek die het proces uitgebreid documenteert en ook testresultaten omvat.

Opvallende stap
De oprichting van Pagani Rinascimento is best opmerkelijk aangezien het kleine supercarmerk nog maar een kwart auto's bouwt en de totale productieteller op nog geen 140 bolides staat. Niettemin meldt het bedrijfje gevestigd in het Modenese San Cesario sul Panaro dat er wel degelijk klanten zijn die reeds 100.000 kilometer met hun Zonda hebben gereden.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.