Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Mercedes EQ A heeft BMW i3 in het vizier

7 september 2017 - Mercedes-Benz is voornemens tegen het jaar 2025 liefst toen volledig elektrische modellen in haar showroomprogamma te kunnen bieden, alleen onder de letters EQ. Het meest compacte model is deze EQ A, die volgende week op de IAA officieel onthuld zal worden.

Lange tijd was het vaag om welk type auto het ging, maar door deze schets is het eindelijk duidelijk: Mercedes gaat met een dynamisch gelijnde hatchback ра la de gewone A-klasse rivaliserende EV's als de BMW i3, Tesla Model 3 en Jaguar I-Pace te lijf.

Paar jaartjes geduld
Nu al gecharmeerd van de EQ A Concept? Nu niet meteen naar de Mercedes-dealer hollen, want dat heeft geen zin. Pas tegen 2020 zal het productiemodel te koop zijn. Met welke aandrijflijn en actieradius? Dat is nog onbekend, maar zal waarschijnlijk snel genoeg duidelijk worden. De IAA opent medio volgende week de deuren voor het publiek.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.