Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Extra LaFerrari Aperta voor kinderen in nood

4 september 2017 - Dit is de allerlaatste LaFerrari, een Aperta. Dat had het daarvoor gebouwde exemplaar al moeten zijn, maar de Italiaanse renstal besloot er eentje extra te bouwen om te worden geveild aan de hoogste bieder. De volle opbrengst gaat naar de stichting Save The Children.

Ferrari had het plan voor 499 Coupés en 209 Aperta's. Echter het werden er van elk eentje meer, beide voor het goede doel. Zo ging de opbrengst van de extra LaFerrari Coupé naar de wederopbouw van het getroffen gebied in Italië na de aardbeving vorig jaar, en is het volle bedrag waarvoor deze speciale Aperta zal worden afgehamerd bestemd voor kinderen in nood. In het bijzonder ten gunste van beter onderwijs dat wordt geïnitieerd door de stichting Save The Children.

9 september
Net als bij de extra Coupé wordt de veiling van de speciale Aperta in samenwerking gedaan met het bekende veilinghuis RM Sotheby's. Op 9 september zal de hamer vallen. Uiteraard in de hoop dat deze een nog hoger bedrag zal opleveren dan de 7 miljoen dollar van de 500ste LaFerrari Coupé, wat overigens vijf keer(!) zoveel is als de oorspronkelijke vraagprijs.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.