Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Het lekkerste van de GTS optioneel voor elke Porsche 911 Carrera S

21 maart 2017 - De Porsche 911 Carrera S is modeljaar 2018 ingegaan en dat is goed nieuws voor wie pk's te kort denkt te komen en/of stilletjes stikjaloers is op de GTS-rijder.

Modeljaar 2018 staat bij de 911 Carrera S in het teken van een uitbreiding op Porsche Connect, enkele nieuwe kleuren(combinaties) voor zowel ex- als interieur maar bovenal een motorvermogen voor de 3.0 liter boxerturbo gelijk aan dat van de GTS-modellen, te weten 450 pk. Normaliter geniet de Carrera S een output van 420 pk.

Ook bestaande Carrera's
Kanttekening is wel dat de additionele 30 peekaa's niet gratis zijn. Wie een gloednieuwe Carrera S Coupé, Cabriolet of Targa bestelt dient hiervoor minstens tien mille bij te betalen. Wetende dat hiervoor eigenlijk de zescilinder van de vernieuwde 911 GTS (voorzien van onder andere sterkere turbo's) rechtstreeks in de Carrera S wordt gelepeld en de auto ook meteen een andere uitlaat- plus remsysteem meekrijgt klinkt dat als een heel acceptabele meerprijs. Al in bezit van een Carrera S en ook graag van deze tuningmogelijkheid gebruikmaken? Vanaf juni staat Porsche Tequipment ook voor die liefhebbers klaar. Mits het Sport Chrono Package al op hun 911 aanwezig is. Wat de prijs van deze ingreep is, is nog onbekend.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.