Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

12 maart 2017 - Niemand kan zo fantaseren als een kind. Men neme wat zand, een schepje, een emmertje en enkele vormpjes en voilà , de wildste fantasieën ontspruiten zich. Met dat gegeven ging Audi Noorwegen aan de haal in combinatie met de nieuwste technieken op het gebied van Virtual Reality. Het resultaat daarvan heet Audi Sandbox en is ronduit verbluffend. Spelen met zand zal nooit meer hetzelfde zijn.

Audi Sandbox is bedacht en gemaakt in samenwerking met het eveneens Noorse POL. Samen kwamen ze op het idee om gecreëerde landschappen " door kinderen of volwassenen " in de zandbank nog wat echter te laten voelen via Virtual Reality.

Digitaal in kaart brengen en gaan!
De werking van Audi Sandbox is relatief simpel: je creëert in een zandbank je favoriete landschap dan wel parcours waar je doorheen wilt crossen, laat deze door de Sandbox-laser digitaal in kaart brengen, even wachten op de eentjes-en-nulletjes-converter en je eigen 3D-speeltuin ligt aan je voeten. Wel eerst de VR-bril opzetten natuurlijk.

Toeren door het land
De enige beschikbare auto is " hoe kan het anders " de nieuwe Q5. Mocht dat een manco zijn, volg dan vooral niet de Audi Sandbox-demonstratiekaravaan die momenteel door Noorwegen toert. Maar wedden dat je dat stilletje wel graag doet om de ultieme digitale proefrit te kunnen maken? Want wie wil zich nu weer onvervalst kind voelen"¦ Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  1 reactie  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Playstation VR kopen

14-03-2017 18:57  |  

Geweldig om die ontwikkelingen rondom VR mee te mogen maken!

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.