Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Business lounge op wielen: Brabus V-klasse

5 maart 2017 - Hoe relaxed is dit! Een hapje en drankje, het kijken van een filmpje, vergaderen of zelfs even je ogen dicht doen: in de V-klasse van Brabus kan het allemaal. Kost een slordige 300.000 euro, maar dan heb je ook wel een ware business lounge op wielen.

Brabus mag dan bekend staan als tuner van Mercedessen, maar de wereld van luxe begrijpen ze evengoed. Deze V-klasse werd compleet omgebouwd om het zijn inzittenden zo aangenaam mogelijk te maken. Het passagierscompartiment wordt met een wand volledig afgesloten van de chauffeur en bijrijder en bovendien zijn de portierruiten met een druk op de knop te verduisteren. Maximale privacy is gewaarborgd.


Apple TV & Playstation aan boord

In deze voor de buitenwereld afgesloten 'cocon' is het een en al luxe en multimedia dat de klok slaat. In de tussenwand is een 40 inch TV geïntegreerd waarop je kunt tonen wat je maar wenst. Of je nu gebruik maakt van de ingebouwde Apple TV voor het kijken van een film of het streamen van een presentatie of dat je even wilt relaxen dankzij de geïntegreerde Playstation, het kan allemaal.

Ingebouwde kluis
De stoelen zijn volledig elektrisch verstelbaar en zelfs zo plat te leggen dat je er even je ogen dicht kunt doen. In de koelkast is voldoende ruimte voor een hapje en een drankje, in de stoelen zit een kluis ingebouwd en bovendien is er een koffiemachine. Het ontbreekt je werkelijk nergens aan.


Meer vermogen

De Mercedes V 250d van Brabus is niet gemaakt voor het sportievere bochtenwerk, maar het toegenomen wagengewicht kan wel een klein beetje extra power gebruiken. De viercilinder dieselmotor werd dan ook getuned tot 233 pk terwijl het koppel toenam tot 510 Nm. In iets minder dan 9 seconden moet de rijdende business lounge daarmee naar 100 km/h sprinten.

300.000 euro
Geïnteresseerd? Brabus kan een V-klasse met alle genoemde toetsers en bellen bouwen voor zo'n 300.000 euro. Let wel, daar komen de BTW en BPM nog overheen. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  1 reactie  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

John

17-03-2017 19:14  |  

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.