Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

13 februari 2017 - Een moderne Lexus die niet beschikbaar is met hybride-technologie is eigenlijk geen echte Lexus. Het verbaasde dan ook nogal toen dat element ontbrak bij de presentatie van de nieuwe LS in Detroit. Maar hier is 'ie alsnog. Of eigenlijk de Autosalon van Genève waar het officiële werelddebuut plaatsvindt.

Het mag reeds duidelijk zijn: de LS 500h kan alles wat de 'doorsnee' Lexus LS van de nieuwste generatie kan, maar dan tegen een gunstiger brandstofverbruik. De hamvraag is alleen: hoe luiden de specificaties van de nieuwe LS 500h precies? Lexus laat dat namelijk pas los bij de volledige presentatie in Genève, over een maand. Voor nu blijft het bij plaatjes kijken, ééntje slechts, en heel nieuwsgierig opzetten.

RC F GT3
Enige troost. Lexus geeft ook alvast een voorproefje van de RC F GT3, een volbloed die het zeer waarschijnlijk gaat opnemen tegen vergelijkbare racers van McLaren, Mercedes en BMW. Qua uiterlijk zit het in elk geval wel snor. Nu de prestaties nog...Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.