Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Sculptuur geeft preview nieuwe designtaal Mercedes

26 januari 2017 - Mercedes-Benz heeft het bommetje gedropt dat haar designtaal aan de vooravond van een evolutie staat. Via een sculptuur.

De lak van de ene Mercedes was nog niet droog of de volgende stond alweer klaar om het toneel te betreden. Het merk met de ster ging werkelijk als een bezetene tekeer met het introduceren van nieuwe modellen. Net gewend aan het lijnenspel van die auto's? Nou, je kan ze gerust alweer vergeten. Min of meer dan, want de nieuwe designtaal van Mercedes-Benz en waarvan dit sculptuur een sneak preview toont zal de huidige lijnen niet compleet overboord gooien.

Compacte sedan
Mercedes wordt er de laatste tijd veelvuldig van beticht dat haar modellen bijna niet meer uit elkaar te houden zijn. Met name de C-, E- en S-klasse spannen de kroon. Ook wij denken er zo over, en hopelijk wordt snel weer afgestapt van die eenheidsworst. Hopelijk gebeurt dat al met de compacte sedan die in de pijplijn zit. Van die aanstaande Mercedes en A3 Limousine-rivaal geeft het zogenoemde 'Aesthetics A' beeldhouwwerk namelijk in het bijzonder een voorproefje. Over die vierdeurs Audi gesproken. Als je niet beter zou weten zou je zomaar kunnen vermoeden dat dat model zich onder het rode doek bevindt. Kijk en vergelijk het silhouet van beide maar eens. Wat het lot van de flamboyante CLA overigens is zodra de Mercedes Aesthetics A het productiestadium nadert, is onduidelijk.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.