Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Aston Martin Zagato als Volante nog sexyer

21 augustus 2016 - Verrassing! De gefortuneerde die naast de Vanquish Zagato Coupé heeft gegrepen, krijgen nu alsnog een kans met de Volante-uitvoering. Tenminste, als de gehele oplage niet al is vergeven zoals dat veelal gaan bij dergelijke exoten.

Al na het zien van de eerste plaatjes bombardeerden velen de Aston Martin Vanquish Zagato (Coupé) tot de fraaiste auto van het jaar. Ook hier op de redactie kreeg de exotische Brit de handen stevig op elkaar, maar wisten ook wij veel dat ervan ook nog een Volante-uitvoering geïntroduceerd zou gaan worden. Zonder dak is Zagato's nieuwste zowaar nog sexyer dan de Coupé.

Technisch gelijk
Zowel de gesloten als dakloze Vanquish Zagato beleefden hun showdebuut tijdens het Concours d'Elegance in Pebble Beach, Californië. Op het dak na zijn beide sportauto's technisch identiek. Ook onder de langgerekte motorkap van de Volante ligt een 600 pk sterke V12. Accelereren naar 100 km/h verloopt evenwel twee tiende van een seconde langzamer, maar een kniesoor die daarover valt. Want geloof ons, met de kap neergestreken is het gevoel van snelheid in de Volante alsnog groter. Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.