Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Rolls-Royce glinstert met Suhail Collectie

18 december 2014 - Rolls-Royce bouwt werkelijk rijdende meesterwerken. Desondanks is er toch nog een Bespoke-afdeling voor extreem veeleisende klanten. Nieuw tot dat exclusieve programma is de Suhail Collectie waarvoor desgewenst de Phantom, Phantom Coupé, Ghost en Wraith model staan.

De nieuwe specials van Rolls-Royce dragen als gemene deler de Arabische naam voor een sterrenstelsel dat bij nacht zichtbaar is aan de zuidelijke horizon in het historische Arabië. Het is een eerbetoon aan de wetenschapper Ibn al-Haitham, een Perzische astronoom en wiskundige die leefde in de tiende eeuw. Ter aanvulling zijn de koetswerken gespoten in het exclusieve Moonstone Pearl, een lak die de kleur van de nachtelijke sterren symboliseert. Dit wordt gecombineerd met de kleur Turchese Blue en op de zijspatborden is een sterembleem te vinden.

Voeten in het zand
In het interieur is de kleurencombinatie Creme Light leder en Turchese Blue voor de details gebruikt. Onderdelen als het dashboard zijn afgewerkt in Ash Burr hout. Hierdoor hebben beide modellen een, wat ons betreft, zomerse uitstraling. Zie het voor je: 's avond op het strand ontspannen turen naar de eindeloze sterren in de lucht. Soms kan het daarvoor te bewolkt of simpelweg te zijn en daarom hebben de Phantom en Wraith Suhail als extraatje een sterrenhemel in de dakbekleding.Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.